fbpx

Over mij

Ik ben Annika de Best en ik ben geboren en getogen in Zaandam. Rond mijn tiende ben ik verhuist naar West-Friesland. Ik woon en werk vanuit het prachtige groene Heiloo. Ik woon daar samen met mijn partner, zoontje, dochter en onze hond. In mijn pauze maak ik graag een wandeling met de hond in het bos zodat ik er daarna weer vol tegenaan kan.

Sinds januari 2017 heb ik besloten om te gaan werken als VA (Virtueel Assistent). Daardoor neem ik een grote sprong in het diepe. Eigen baas zijn dat wilde ik al jaren. Want voor een baas werken is natuurlijk prima, maar mijn idee├źn, creativiteit en flexibiliteit kon ik er niet kwijt.

Lees mijn profiel op LinkedIn

Ervaring

Een van mijn kwaliteiten is flexibel zijn. Flexibel zijn betekent voor mij meer dan samenwerken, aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen. Het betekent voor mij ook een stukje vrijheid. Het zelf inplannen van mijn werkuren en afspraken.

Ik ben gediplomeerd in Marketing & Communicatie, hier wilde ik dan ook graag weer wat mee gaan doen. Begin 2017 heb ik de opleiding afgerond tot Virtueel Professional zodat ik goed van start kon gaan. Ik ben mijzelf ook aan het bijscholen in de Online Marketing omdat de tijd afgelopen jaren hierin niet heeft stilgestaan.

De laatste jaren ben ik onder andere werkzaam geweest in de bancaire sector. Dit was zeer leerzaam en ik heb hier ervaring opgedaan bij de afdeling particulieren en bedrijven. Tevens heb ik bij een groothandel het website beheer, de online marketing en de klant middels diverse kanalen bedient.

Maar wat ik echt leuk vindt is meer dan in loondienst werken. Ik wil graag doen waar mijn kracht ligt en wat ik leuk vindt. Ondernemend zijn dat ben ik, en ik wil andere ondernemers helpen door hun te ontzorgen en taken van hun over te nemen. Ik ben creatief, oplossingsgericht en een goede sparringspartner.

Neem contact met mij op

7 + 5 =