fbpx

Gelukkig nieuwjaar

Het nieuwe jaar is begonnen, 2019! Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals je vast gezien hebt ben ik het nieuwe jaar ingegaan met een nieuwe website. Een website gericht op de ondernemer die ondersteuning zoekt met online marketing. Het afgelopen jaar (2018) heb ik gemerkt dat de vraag ernaar groot is. En dat ik meer bied dan een gemiddelde virtueel assistent. Ik ben speciaal in bijvoorbeeld LinkedIn adverteren en zie graag het gehele overzicht. Dit moest en zou een eigen platform krijgen dus voila: www.debestonlinemarketing.nl

Maar in 2018 is niet alleen dit idee ontstaan ook heb ik keihard gewerkt voor mijn klanten en heb ik de mooiste uitdagingen gekregen. Van onlineleerplatform bouwen tot processen in kaart brengen. En dit vind ik dus echt fantastisch aan het ondernemerschap. Ik doe nu alleen nog wat ik goed kan en wat ik ontzettend leuk vind. En geen dag is hetzelfde. Heerlijk ik kan hier erg van genieten.

Waar ik ook van kan genieten is ons nieuwste gezinslid. Eind augustus 2018 ben ik bevallen van een wolk van een dochter. Het gaat echt heel goed met ons en haar trotse broer verliest haar niet uit het oog. Mijn klanten hebben bijna allemaal op mij gewacht tot ik weer aan het werk ging wat ik ontzettend respecteer. Het was best spannend, ondernemer zijn en met zwangerschapsverlof. In eerste instantie dacht ik: hoe ga ik dit doen? Maar achteraf is het ontzettend mee gevallen. Mocht je tips willen hebben over hoe ik dit heb aangepakt? Ik vertel er graag over!

Maar ik heb ook verbeterpunten dit jaar:

– Meer pauzes inlassen!! En dan weg van mijn bureau.

– Vakanties inlassen! Mijn zwangerschapsverlof was weer een eyeopener. 

– Ook aan mijn eigen bedrijf blijven werken

– Opzoek naar de juiste coach om mij te spiegelen

– En nog meer klanten helpen!!!

– En oja misschien weer vaker een blog schrijven 😉